Homepage_-_header

Welkom bij Moonfox

Wij zijn Moonfox en sinds 1984 gebeten door karton. Bij ons kan je terecht om je Point-of-Sale display in karton te realiseren. Ga je voor onze standaard displays in karton waarmee je snel geholpen bent, wens je alles uitgewerkt op maat van jouw merk en jouw product dan kies je simpelweg voor onze maatwerk floorstands, toonbankdisplays of winkel displays. Wij hebben vast en zeker waar je naar op zoek bent.

Kortom Moonfox helpt je verder met jouw POS creatieve oplossingen in karton.

Jouw maatwerk project begint hier

Ontdek onze modulaire displays

Alle informatie rond de standaard displays

Ontdek en bestel snel via onze webshop

Maatwerk displays

Met een sprekende verpakkingen, een opvallende vloerdisplay of een out-of-the-box POS display, versterk je zonder twijfel je merk. Maar hoe begin je hier aan? Wij helpen je graag verder bij het uitwerken van jouw maatwerk display in karton.

Homepage_-_Maatwerk_Tekengebied_1

Modulaire displays

Onze modulaire displays bestaan uit een beperkt aantal onderdelen, met snelle levering en slimme stockage als resultaat. Op zoek naar een display die niet alleen budgetvriendelijk, maar ook tijdbesparend is? Dan zijn onze modulaire displays waarschijnlijk de beste oplossing voor jou.

Homepage_-_Maatwerk_Tekengebied_1-02

Standaard displays

Op zoek naar een ellipse zuil, een toonbankdisplay in karton, een pancarte of een schapdisplay en wil je snel geholpen worden? Dan kunnen we je vast helpen met onze standaard display oplossingen. Deze zijn reeds volledig uitgewerkt en kunnen naar eigen wens opgemaakt worden. Ontdek er hier alles over.

Homepage_-_Maatwerk_Tekengebied_1-03

Moonfox Webshop

Een kleine oplage kartonnen displays nodig? Wil jouw display eenvoudig bestellen? En ben je op zoek naar POS in karton die bij jou past en zit je met een korte deadline en beperkt budget? Ontdek ons uitgebreid gamma van standaard displays op onze webshop.

Homepage_-_Maatwerk_Tekengebied_1-04

Moonfox gaat voor 100% groen

Met karton kies je voor een ecologische en duurzame oplossing. Karton wordt namelijk constant gerecycleerd om ‘nieuw’ karton te produceren. Maar enkel werken met duurzaam materiaal, maakt ons nog niet 100% groen. Ontdek hier hoe we dit wel willen doen.

Onze bestsellers

Fiere partner van onder meer 

red-bull-logo-2-1
logo
Panasonic-Logo
OMER_original_logo_-_colour_neg
Libeert_new_Tekengebied_1
knorr-logo-B48F9EC125-seeklogo.com
Edgard_Cooper_Logo_Turquoise_500_1_
aoste_logo