Blog

Bescherm je wagen tegen de hitte!

Lees meer

Jet Import kiest voor wedstrijdurne

Jet Import is één van de grootste distributeurs in de Benelux van dranken zoals Red-Bull, Fever Tree en Almdudler. Wij kregen de opdracht om een handige wedstrijdurnes te ontwikkelen die in het oog springt en aanzet om deel te nemen aan de wedstrijd. Eén model dat door wisselende communicatie flexibel kan worden ingezet.

Lees meer

Pegboard display verkleedartikelen

Hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten je product kopen en onthouden? Je geeft hen dé ultieme klantbeleving! Op vraag van onze klant ontwikkelden we een leuke display die dankzij de interactiviteit hun producten nog meer in de kijker plaatsen.

Lees meer

Opvallende pallet communicatie RedBull en FeverTree

In deze samenwerking met Jet Import zorgde Moonfox voor drie opvallende pallet communicaties om Fever Tree en Red-Bull op een leuke manier in de kijker te zetten.

Lees meer

Floorstand Fortex

De visie van onze klant voor dit project was duidelijk: een sterke en duurzame display die zware gewichten kan dragen. Het doel van de display is om panelen, afwerkingslatjes- en profielen te tonen aan potentiële consumenten. De klant vond het belangrijk om te investeren in kartonnen displays.

Lees meer