Inspiratie

img alt

RoboPak Volkswagen - STAP 1 - conceptueel ontwerp

Van idee tot ontwerp - stap 1 - eerste conceptueel ontwerp om het idee te schetsen. Enkele weken geleden kreeg Mister Tody een leuke telefoon van Dirk Jan van Achtung! uit Amsterdam. Zij waren bezig met een project voor Volkswagen en zochten creatieve karton verwerkers...

Lees meer

Rhizo college op bezoek bij moonfox

Vandaag mochten we een 10-tal vierdejaars studenten van het Rhizo college Zwevegem ontvangen. Zij kwamen bijleren over het ontwerp- en productietraject van kartonnen displays. We toonden hen hoe een ontwerp van idee naar model wordt uitgewerkt en hoe dit idee wordt omgevormd naar een technische tekening.

Lees meer
Mister tody - verantwoord speelgoed

Moonfox ontwerpt ook producten

Hebt u jonge kinderen in uw dichte omgeving? Dan hoorde u misschien al over Mister Tody. Het jonge en enthousiaste merk dat stijlvol speelgoed in karton ontwerpt en verdeelt. Speelgoed dat ook gewoon mooi in de kinderkamer staat en hangt als interieur object.

Lees meer
Manutti product design

Manutti verpakt kaarsen in luxe verpakking

Manutti is een Belgische ontwerper en producent van luxueus buitenmeubilair. Ze ontwerpen stoelen, tafels, zetels én accessoires voor buitengebruik. Zo ook een collectie buitenkaarsen die je terras en tuin in een mum van tijd omtoveren tot een gezellige oase. Manutti is bij ons komen aankloppen met de vraag of we een luxueuze verpakking in karton konden ontwikkelen die zowel voldoende bescherming biedt als de stijl van Manutti uitstraalt.

Lees meer

Solid toont zijn uitgebreid gamma met moonfox

Een display die makkelijk kon worden opgezet, die veel communicatieruimte bood en die budgetvriendelijk was. Welke oplossing hebben we hiervoor aangeboden? Onze snel besteld driehoekige zuil. Zeer snel opgezet door het ineen schuiven van harpoenen. 3 grote communicatievlakken van 450x2000mm - daar kan je behoorlijk wat informatie op kwijt. En doordat de driehoekige zuil als snel besteld model een standaard is was dit ook voor lagere aantallen interessant van prijs.

Lees meer