Communicatie

 NIEUWS: moonfox stelt URSUS voor op BCD 2015

NIEUWS: moonfox stelt URSUS voor op BCD 2015

Op Bedrijven Contact Dagen stellen we u in primeur en met bijzonder veel trots ‘URSUS’ voor. Een stevige en personaliseerbare schapdisplay die uw producten laat opvallen op de winkelvloer. Genomineerd voor de Greener Packaging Awards is dit een milieuvriendelijke topper die klaarstaat om een (r)evolutie in de communicatie wereld te ontketenen .

Lees meer

Solid toont zijn uitgebreid gamma met moonfox

Een display die makkelijk kon worden opgezet, die veel communicatieruimte bood en die budgetvriendelijk was. Welke oplossing hebben we hiervoor aangeboden? Onze snel besteld driehoekige zuil. Zeer snel opgezet door het ineen schuiven van harpoenen. 3 grote communicatievlakken van 450x2000mm - daar kan je behoorlijk wat informatie op kwijt. En doordat de driehoekige zuil als snel besteld model een standaard is was dit ook voor lagere aantallen interessant van prijs.

Lees meer
Ursus in de pers

In de pers: Ursus in Makers (artikel)

Hebben jullie het al gezien? Ursus is één van de 'tien om te zien' in Makers van Voka West-Vlaanderen.

Lees meer
Bedrijven Contact Dagen 2015 Moonfox

Bedrijven Contact Dagen 2015

Bedrijven Contact Dagen 2015 November 19, 2015 | Evelyne Moonfox nodigt u uit op BedrijvenContactDagen 2015 Op 9 en 10 december 2015 wordt Kortrijk Xpo opnieuw omgetoverd tot het walhalla voor zakelijke ontmoetingen. moonfox is uiteraard ook weer van de partij, dit jaar op stand 288: een unieke groepsstand met interessante en kruisbestuivende business partners

Lees meer
Nieuwsbrief: Zomerverlof, LabArt, RedBull en tips!

Nieuwsbrief: Zomerverlof, LabArt, RedBull en tips!

Onze recentste nieuwsbrief is weer een pareltje. Kom meer te weten over onze klanten, projecten en hoe u op de winkelvloer kan scoren. Concrete tips & tricks die u snel kan toepassen voor gegarandeerd resultaat, die bekijkt u toch onmiddellijk, niet?

Lees meer