Bedrijven Contact Dagen 2015

Moonfox bedrijvendagen

Moonfox nodigt u uit op BedrijvenContactDagen 2015

Op 9 en 10 december 2015 wordt Kortrijk Xpo opnieuw omgetoverd tot het walhalla voor zakelijke ontmoetingen. moonfox is uiteraard ook weer van de partij, dit jaar op stand 288: een unieke groepsstand met interessante en kruisbestuivende business partners. In naam van moonfox en alle andere partners nodigen we u dan ook graag uit om een bezoekje te brengen aan deze belangrijke netwerkbeurs. Wij zullen alvast klaar staan met een hapje en een drankje! Benieuwd wie onze partners zijn? Kijk dan snel onderaan deze email.Ontdek in primeur!

Op BedrijvenContactDagen stellen we u in primeur en met bijzonder veel trots 'URSUS' voor. Een stevige en personaliseerbare schatdisplay die uw producten laat opvallen op de winkelvloer. Genomineerd voor de Greener Packaging Awards is dit een milieuvriendelijke topper die klaarstaat om een (r)evolutie in de communicatiewereld te ontketenen. Als eerste meer weten? Kom dan zeker langs op onze stand!

Ontdek de wereld van Virtual Reality

We hebben het al vaak gezegd, met karton kan je werkelijk alles. Zo ook genieten van de laatste nieuwe technologie trend: virtual
reality. Moonfox ontwikkelde een eigen versie van de kartonnen VR-bril. En daar profiteert u van! Kom langs op onze stand, laat u verrassen door de virtuele realiteit en neem uw eigenste bril mee naar huis!