Solid toont zijn uitgebreid gamma met moonfox

Solid is specialist in het creëren van outdoor comfort door middel van tuinhuizen in hout. Ze hebben een bijzonder uitgebreid gamma - voor ieder wat wils - en wilden dat graag in één oogopslag duidelijk maken aan geïnteresseerde consumenten. Belangrijk detail, in de opstartfase waren de aantallen beperkt. Wat hadden we dus nodig?

Een display die makkelijk kon worden opgezet, die veel communicatieruimte bood en die budgetvriendelijk was. Welke oplossing hebben we hiervoor aangeboden? Onze snel besteld driehoekige zuil. Zeer snel opgezet door het ineen schuiven van harpoenen. 3 grote communicatievlakken van 450x2000mm - daar kan je behoorlijk wat informatie op kwijt. En doordat de driehoekige zuil als snel besteld model een standaard is was dit ook voor lagere aantallen interessant van prijs.
Enkele herbestellingen later was het tijd voor een update van het model. Bij Solid hadden ze ondertussen wat ervaring in de winkelpunten en beslisten ze aan de hand van die informatie dat ze graag ruimte voor folders wilden creëren. Omdat het toevoegen van folderhouders aan de driehoekige zuil niet voldoende ruimte bood ontwikkelden we een nieuwe display. Het werd een staander met voldoende ruimte voor communicatie én waar onderaan in de sokkel genoeg folders kunnen gestockeerd worden. Een hele leuke ontwikkeling waar we trots op zijn.
Geïnteresseerd?
Ook op zoek naar een goede partner voor uw display- en communicatieproject? Meer weten ? Ontdek moonfox en onze mogelijkheden nu op onze website en contacteer ons voor een afspraak.

Groeten team moonfox