Goedkope Beursstand

Mister tody - verantwoord speelgoed

Moonfox ontwerpt ook producten

Hebt u jonge kinderen in uw dichte omgeving? Dan hoorde u misschien al over Mister Tody. Het jonge en enthousiaste merk dat stijlvol speelgoed in karton ontwerpt en verdeelt. Speelgoed dat ook gewoon mooi in de kinderkamer staat en hangt als interieur object.

Lees meer
Goedkope beursstand First Care

Expo: First Care op 'Zorg van morgen'

Om op te vallen en interessante partners naar hun stand te lokken zocht de firma First Care uit Houthulst een creatieve oplossing. Deze vonden ze in de expo boxen van moonfox. De creatieve en flexibele beursoplossing

Lees meer
Goedkope beursstand JSM Moonfox

EXPO: JSM Communications

JSM Communications biedt zelfstandigen en de professionele bedrijfswereld een totaalpakket inzake consultancy op vlak van communicatie. Om nieuwe leads en collega's te vinden plaatsen ze zichzelf regelmatig in de kijker op interessante beurzen. Om op te vallen kozen ze voor expoboxen. En met succes!

Lees meer
EXPO - zomerpromo

EXPO - zomerpromo

Indruk maken op uw collega's en klanten ? Maak uw kantoor en vergaderruimte klaar voor de zomer. Teken vóór 15 juni in op onze actie en profiteer !

Lees meer
DHL & EXPO: excellence simply delivered

DHL & EXPO: excellence simply delivered

Voor en na Witte muren, grijze trappen, ramen en deuren. Dat is zowat de omschrijving van de gebouwen van DHL. Aantrekkelijk ? Niet echt. Typisch DHL ? Ook niet. Zeker als je weet dat hun kernkleuren opvallend geel en rood zijn.

Lees meer