Maatwerk

Pegboard display verkleedartikelen

Hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten je product kopen en onthouden? Je geeft hen dé ultieme klantbeleving! Op vraag van onze klant ontwikkelden we een leuke display die dankzij de interactiviteit hun producten nog meer in de kijker plaatsen.

Lees meer

Opvallende pallet communicatie RedBull en FeverTree

In deze samenwerking met Jet Import zorgde Moonfox voor drie opvallende pallet communicaties om Fever Tree en Red-Bull op een leuke manier in de kijker te zetten.

Lees meer

Floorstand Fortex

De visie van onze klant voor dit project was duidelijk: een sterke en duurzame display die zware gewichten kan dragen. Het doel van de display is om panelen, afwerkingslatjes- en profielen te tonen aan potentiële consumenten. De klant vond het belangrijk om te investeren in kartonnen displays.

Lees meer
Cidre ruwet

Cidre Ruwet - vloerdisplay

Cidre Ruwet verkoopt 100% Belgische cider, geproduceerd van het verse sap van de Jonagold appels. Om hun producten in de kijker te zetten in grote supermarkten, was Cidre Ruwet op zoek naar honderdvijftig eenvoudige displays, liefst aan een scherpe prijs.

Lees meer
Purasana vloerdisplay

Purasana - vloerdisplay

Purasana is een merk van biologische en ecologische producten die goed zijn voor de gezondheid. Voor hun drie nieuwe proteïneshakes wilde Purasana een opvallende kartonnen display die elegant en toch stevig zou zijn

Lees meer