Maatwerk

Cidre ruwet

Cidre Ruwet - vloerdisplay

Cidre Ruwet verkoopt 100% Belgische cider, geproduceerd van het verse sap van de Jonagold appels. Om hun producten in de kijker te zetten in grote supermarkten, was Cidre Ruwet op zoek naar honderdvijftig eenvoudige displays, liefst aan een scherpe prijs.

Lees meer
Purasana vloerdisplay

Purasana - vloerdisplay

Purasana is een merk van biologische en ecologische producten die goed zijn voor de gezondheid. Voor hun drie nieuwe proteïneshakes wilde Purasana een opvallende kartonnen display die elegant en toch stevig zou zijn

Lees meer

Van Dender Chocolats - High end floordisplay

Van Dender Chocolats kreeg de kans om hun producten te presenteren op een display in supermarktketen Delhaize. Om ten volle gebruik te maken van deze kans, beslisten ze om samen te werken met Moonfox om een stijlvolle floorstand display te ontwerpen en produceren.

Lees meer
Veritas kerstboom display

Veritas - Kartonnen kerstboom

Voor de kerstperiode wilde Veritas graag een kartonnen display in de vorm van een kerstboom om haar producten te presenteren. Moonfox ging met veel plezier deze creatieve uitdaging aan.

Lees meer
Ursus Java coffee Moonfox

In de winkel: URSUS Java Coffee

Java, een grote speler op de koffie markt viel als een blok voor de charme van URSUS. En met charme bedoelen we de veelzijdigheid, de flexibiliteit, de communicatie mogelijkheden, de stevigheid,... De voordelen zijn eindeloos.

Lees meer