Maatwerk

Applemax display Moonfox

In de winkel: Applemax

Om de verkoop een extra boost te geven besloten Applemax gebruik te maken van een promotionele display in karton. Belangrijk hierbij voor hen: het gebruiksgemak. Ze zochten een display die heel makkelijk en snel kan worden opgezet

Lees meer
Xolato kartonnen display Moonfox

In de winkel: Xolato floorstand

Xolato is een van onze 'up and coming' klanten. Opgestart in 2015 maakten ze een serieuze stap in het veroveren van de markt. En terecht, hun chocoladeproducten zijn een echte verwennerij voor de smaakpapillen! Om hun chocolades onder de aandacht te brengen in de verkooppunten ontwikkelden ze met moonfox een display. Julie van Xolato vertelt meer over deze positieve ervaring.

Lees meer
Een display die opbrengt Moonfox

Een display die opbrengt - TIP #3

De titel zegt het zo mooi “een display die opbrengt”. Dat is het doel, niet waar? Een opbrengst dus, in plaats van een kost, hebt het zo al eens bekeken? Want wat als u geen display zet? Dan loopt u extra verkoop mis? Of dan gaat uw concurrent, die wel handig gebruik maakt van communicatie, met uw impuls verkopen lopen? Van dat idee worden wij alvast niet gelukkig!

Lees meer
In de winkel: Jacobs Douwe Egberts Multibrand-display

In de winkel: Jacobs Douwe Egberts Multibrand-display

“Ontwikkel een concept waarbij we één display kunnen gebruiken voor al onze koffiemerken en de gewenste display invullingen.” Een uitdaging kan je het zeker noemen. We spreken over 4 grote merken met elk hun verschillende producten en dus ook afmetingen

Lees meer
In de winkel: Desobry Taste-it totem

In de winkel: Desobry Taste-it totem

Desobry nam moonfox onder de arm en samen ontwikkelden we een toffe blikvanger, een totem met voldoende ruimte om producten voor tasting in te plaatsen.

Lees meer