In de winkel: Jacobs Douwe Egberts Multibrand-display

"Eén display voor alle producten"

“Ontwikkel een concept waarbij we één display kunnen gebruiken voor al onze koffiemerken en de gewenste display invullingen.”
Grote uitdaging
Een uitdaging kan je het zeker noemen. We spreken over 4 grote merken met elk hun verschillende producten en dus ook afmetingen. Conclusie: de display moet bruikbaar zijn voor minstens 10 verschillende vulwijzes en de bijhorende verschillende schap hoogtes en gewichtsbelastingen. Onmogelijk denkt u ? Nee hoor ! De ontwerpers van moonfox – die nooit een uitdaging schuwen – beten zich er in vast.


Eén mantel vervangt alle types

En als moonfox zich in iets vastbijt, dan komt het goed! Zo ook deze keer. Passen niet alle opstellingen in 1 mantel? Dan voegen we 2 mantels samen tot 1 universele mantel. Zo eenvoudig kan het zijn. Slim toch? Concreet vertaalt dit zich in een blanco structuurmantel die voor en achter verschillende inkepingen heeft en die langs beide kanten kan gebruikt worden. Het geniale van deze oplossing? Dat deze structuurmantel voor alle mogelijke vullingen kan gebruikt worden!


Gepersonaliseerde branding

Daarover wordt een bedrukte en te personaliseren communicatiesleeve(mantel) bevestigd. Die is per merk verschillend van uitkap en opdruk – zo behoudt elk merk z’n eigenheid en kan de klant snel inspelen op tailormade gepersonaliseerde acties. Nog een voordeel: de trays en de structuurmantel kunnen in grote hoeveelheid aangemaakt worden, want alle branding personalisatie zit in de communicatiesleeve(mantel). Hierdoor realiseert onze klant een aanzienlijke kostenbesparing qua handling en stockagevolume, en daar worden zij gelukkig van. Vlot en voordelig hun gepersonaliseerde displays op de winkelvloer, je zou voor minder toch ?


Tevreden klant

"In plaats van 4 verschillende displays met elk hun eigen onderdelen werken we vanaf nu met 1 display voor 4 merken. We nemen hierdoor heel wat complexiteit weg bij onze co-packer en ook intern. Stockbeheer is veel eenvoudger en efficiënter. We hebben geen tekorten meer aan display-onderdelen. Bovendien hebben we de kost per display verlaagd. Het realiseren en slagen van dit project was er eentje van lange adem, waarbij we zowel intern als extren, met de leverancier en co-packer, maximaal hebben samengewerkt."
- Livy - Jacobs Douwe Egberts


Geïnteresseerd?

Ook op zoek naar een goede partner voor uw display- en communicatieproject? Meer weten ? Ontdek moonfox en onze mogelijkheden nu op onze website en contacteer ons voor een afspraak.


Groeten Het moonfoxteam