Cidre Ruwet - vloerdisplay

Wanneer je een nieuw product voor het eerst wil presenteren in een supermarkt, is visuele communicatie onmisbaar om op te vallen tussen de andere producten. Met een opvallende display op maat van jouw product trek je veel meer aandacht van potentiële klanten.

Cidre Ruwet verkoopt 100% Belgische cider, geproduceerd van het verse sap van de Jonagold appels. Om hun producten in de kijker te zetten in grote supermarkten, was Cidre Ruwet op zoek naar honderdvijftig eenvoudige displays, liefst aan een scherpe prijs. Cidre Ruwet schakelde Moonfox in om een kartonnen display op maat te ontwerpen en produceren.

Cidre Ruwet wilde graag een zelfdragende display met vier niveaus. Boven op de sokkel van de kartonnen display moest er plek zijn om een plateau met glazen te zetten. Om hun merk nog meer in de kijker te zetten, besliste Cidre Ruwet dat ze bovenaan ook een topkaart wilden met een foto van hun product.

Moonfox ging aan de slag en produceerde een vloerdisplay volledig op maat van Cidre Ruwet. De display is 1m42 hoog en kan het gewicht van 4 x 48 flesjes dragen. De sokkel werd verstevigd met houten latten.
Dankzij hun gepersonaliseerde display was Cidre Ruwet helemaal klaar om hun producten te presenteren in de winkel!
Cidre Ruwet vloerdisplay
Nieuwsgierig naar onze andere kartonnen displays op maat? Ontdek ze hier:
Copperhead
Purasana
Van Dender Chocolats
Veritas kerstboom display
Java Coffee display