Copperhead - Kokerverpakking

Copperhead Gin is een bekend merk van Belgische gin, gemaakt van vijf soorten planten. Volgens de legende is de gin genoemd naar Mr. Copperhead, een alchemist die op zoek was naar een elixer voor het eeuwig leven. In de plaats daarvan ontdekte hij het recept voor deze heerlijke gin.

Copperhead Gin was op zoek naar een stijlvolle verpakking op maat voor één fles en twee koperen bekers. De doos moest aantrekkelijk en origineel zijn. Daarom kozen we om de producten te verpakken een hoge en smalle koker. Vooraan heeft de doos een opening waardoor je de fles kan zien. Op die manier staat hun pronkstuk echt in de kijker. Maar ook de koperen bekers verdienen extra aandacht. Dankzij de twee openingen aan de zijkant kan iedereen die wil de geribbelde koperen bekers niet alleen zien, maar ook voelen! De fles is onderaan gebufferd zodat ze goed vast zit en niet zomaar kan verschuiven.

De opmaak van de verpakking is strak en eenvoudig. De doos heeft een stijlvolle matte plastificatie, en op de achterkant staan twee recepten voor een cocktail.

De verpakking werd volledig op maat gemaakt naar de wensen van Copperhead. Er werd veel aandacht besteed aan de uitstraling van hun productverpakking. Het resultaat is een kokerverpakking met veel stijl en uitstraling die de gin en de koperen bekers doet opvallen. De flessen sprongen meteen in het oog: door de mooie verpakking werden deze flessen vaker verkozen boven andere gin flessen in de winkel. Wij zijn trots om te zeggen dat de opvallende verpakking hand in hand ging met een betere verkoop!
Nieuwsgierig naar onze andere kartonnen displays op maat? Ontdek ze hier
Purasana
Van Dender chocolats
Veritas kerstboom display
Cidre Ruwet display
Java coffee display