In de winkel: Applemax

Van de nood een deugd maken


Applemax is een mooi voorbeeld van hoe beperkingen en restricties soms tot creatieve top ideeën leiden. Ontstaan uit het familiebedrijf Waremme Fruit bvba werden ze na een export embargo uit Rusland met appel overschot geconfronteerd. Als creatieve ondernemers namen ze deze uitdaging aan en zochten ze een oplossing voor deze overschotten. Hun idee? Versgeperst appelsap zonder toevoegingen. Een heerlijk en vers natuurproduct. Verkrijgbaar sinds december in buurtwinkels, bij bakkers en in drankenhallen. (ontdek hun producten hier)
Applemax moonfox
"De samenwerking met Moonfox verliep zeer vlot. Er werd ons geholpen bij het uitkiezen van de juiste display. We hadden aan één ontmoeting genoeg om tot het juiste concept te komen."  -  Cécile Aerts
Applemax display
Applemax Maatwerk display
Applemax stevige display
Applemax Moonfox
Display Moonfox
Om de verkoop een extra boost te geven besloten ze gebruik te maken van een promotionele display in karton. Belangrijk hierbij voor hen: het gebruiksgemak. Ze zochten een display die heel makkelijk en snel kan worden opgezet. En voldoende stevig om het gewicht van de appelsap boxen te kunnen dragen. Dat ook. Nog een voordeel van deze stevige display? Die kan zo de winkelvloer op. Er moet dus geen extra ruimte in het schap worden vrijgemaakt. Extra publiciteit én gebruiksgemak, win-win!

GEÏNTERESSEERD?

Ook op zoek naar een goede partner voor uw display- en communicatieproject? Meer weten ? Ontdek moonfox en onze mogelijkheden nu op onze website en contacteer ons voor een afspraak.

Groeten
De foxies