In de winkel: LabArt

TOTAALOPLOSSING in de apotheek

LabArt - Op de Bryo awards finalist Rookie of the year 2014  - biedt een totaaloplossing aan de zelfstandige apotheker die zich wil onderscheiden met een eigen gamma adviesproducten. Het jonge bedrijf nam een vliegende start en groeit zienderogen.

Displays by moonfox

Voor de promotie op de winkelvloer namen ze moonfox onder de arm. De vraag was een eenvoudige communicatie te ontwikkelen waarbij de verschillende types verpakking flexibel konden gepresenteerd worden. De oplossing: een compacte toonbankdisplay waar de apotheker naar keuze producten kan plaatsen. Meer nog ! Op de achterkant is er ruimte voor communicatie naar de apotheker. Zo bent u zeker dat de juiste informatie op het juiste moment bij de klant komt.


Gelukkige klant

Voor LabArt was dit een eerste ervaring met display- en communicatiemateriaal. We zijn blij te horen dat het voor hen ook een fijne ervaring was !
De display ziet er top uit! Een eerste samenwerking met Moonfox was een zeer professionele ervaring. Honger naar meer…
Bram, LabArt


Ook op zoek naar een goede partner voor uw display- en communicatieproject? Meer weten ? Ontdek moonfox en onze mogelijkheden nu op onze website en contacteer ons voor een afspraak.

Groeten Het moonfoxteam