In de winkel: URSUS Java Coffee

Java, een grote speler op de koffie markt viel als een blok voor de charme van URSUS. En met charme bedoelen we de veelzijdigheid, de flexibiliteit, de communicatie mogelijkheden, de stevigheid,... De voordelen zijn eindeloos. Hoewel we er zelf graag, maar echt heel graag, over praten laten we nog liever onze klanten aan het woord. Zo hoort u het eens van een ander. Hieronder deelt Frederik van The JAVA Coffee Company zijn ervaring.
Ursus Java coffee
Java coffee Moonfox
Java koffie moonfox
Java koffie ursus

Waarom kozen jullie voor een kartonnen display?


"In het verleden werkten we met stapelbakken maar deze voldeden niet meer aan onze eisen. De uitstraling van deze bakken stemde niet overeen met de waarde van het merk. Daarnaast zijn ze niet handig wanneer ze in het winkelpunt opgebouwd worden. Verder hadden we vaak problemen met de stabiliteit van de displays na het transport. Gezien onze sales ploeg regelmatig zelf displays plaatst zijn we op zoek gegaan naar een mooie display die eenvoudig op te bouwen is en die welkom is bij alle retailers en met een mooie uitstraling. Verder moest de display ook het transport overleven. Het budget was natuurlijk ook van groot belang. Een stapelbak is in productie de goedkoopste oplossing, maar als je de werkuren van het co-packen mee in rekening brengt ben je dat voordeel snel weer kwijt."

Wat is jullie ervaring rond de ontwikkeling van de display en keuze voor URSUS?


"In onze zoektocht hebben we van verschillende leveranciers voorstellen gekregen maar deze voldeden niet atijd aan alle onze eisen. Soms waren ze efficiënt in opbouw maar hadden ze geen uitstraling in het winkelpunt, soms was het net omgekeerd. Toen de URSUS voorgesteld werd was het sales team meteen verkocht. Een volledig quadri bedrukte display die eenvoudig op te bouwen is en die super stabiel is tijdens transport en die met of zonder pallet in de winkel geplaatst kan worden."

Wat zijn voor jullie de belangrijkste redenen om voor URSUS te kiezen?

  • Efficient in opbouw
  • Mooi qua uitstraling door de volledige bedrukking en aangepaste kapvorm
  • Geïntegreerde topkaart
  • Enkel karton en slechts 3 onderdelen

Wat is jullie ervaring rond gebruik en meerwaarde (in verkoop, uitstraling,...) van de display?

"Het is nog vroeg om hier concreet op te antwoorden, maar de display wordt heel goed onthaald. Hij is compact en heeft toch een grootse uitstraling. De winkels geven aan dat ze hem wat langer zullen laten staan gezien hij een meerwaarde is voor hun winkeluitstraling."

GEÏNTERESSEERD?
Ook op zoek naar een goede partner voor uw display- en communicatieproject? Meer weten ? Ontdek moonfox en onze mogelijkheden nu op onze website en contacteer ons voor een afspraak.
Groeten Het moonfoxteam