In de winkel: Xolato floorstand

Xolato is een van onze 'up and coming' klanten. Opgestart in 2015 maakten ze een serieuze stap in het veroveren van de markt. En terecht, hun chocoladeproducten zijn een echte verwennerij voor de smaakpapillen!

" Chocolate is the best excuse for everything "

Om hun chocolades onder de aandacht te brengen in de verkooppunten ontwikkelden ze met moonfox een display. Julie van Xolato vertelt meer over deze positieve ervaring.

Daarom een karton display!

"Waarom we kozen voor een karton display? De reden hiervoor is meervoudig. Enerzijds is de display zeer efficiënt, compact en een echt lichtgewicht. Daarnaast zijn de mogelijkheden op het gebied van design met deze display eindeloos. We hoorden al meermaals dat de impact op verkoop dankzij onze communicatie enorm groot is. Hij is zelfs één van de krachtigste displays in de chocoladewereld."
Xolato display

Het perfecte geschenk

"Om een voorbeeld te geven. Bij het huidige design spelen we sterk in op het geschenk aspect van chocolade. De klant koopt zijn Chocolade Box naar keuze en KIEST er een GRATIS wenskaart bij. Zo heeft de klant heel eenvoudig het PERFECTE GESCHENK. Voeg daar nog aan toe dat de prijs van de display zeer goed zat en je begrijpt waarom wij enthousiast voor deze karton display kozen.
Xolato moonfox

Zeer goede samenwerking

"De samenwerking met Moonfox verliep heel goed. Al onze feedback werd correct en kort opgevolgd. De modellen en mogelijkheden werden uitgebreid getest tot we een uniek en strak design realiseerden. Dankzij deze snelle service zijn we vlot tot een mooi resultaat gekomen."
Xolato moonfox display

Display zorgt voor meerverkoop

"We zijn zeer tevreden over de impact van de display. Er is een duidelijke boost in verkoop merkbaar. Enerzijds dankzij de nog betere uitstraling die aan ons product wordt gegeven. Anderzijds brengt de display perfect ons verhaal over bij de consument. Wij bieden beleving en genot. En dat ziét de klant aan de display, de leuke geschenkverpakking, de wenskaarten en dat vertaalt zich ook in de leuke quotes op de display. Eén blik op de display is voldoende om de klant te overtuigen, en dat vinden wij super."
Xolato kartonnen display

GEÏNTERESSEERD?

Ook op zoek naar een goede partner voor uw display- en communicatieproject? Meer weten ? Ontdek moonfox en onze mogelijkheden nu op onze website en contacteer ons voor een afspraak.

Groeten
Het moonfoxteam