Floorstand Fortex

De visie van onze klant voor dit project was duidelijk: een sterke en duurzame display die zware gewichten kan dragen. Het doel van de display is om panelen, afwerkingslatjes- en profielen te tonen aan potentiële consumenten. De klant vond het belangrijk om te investeren in kartonnen displays.

De displays worden ingezet in gans Frankrijk, en moeten ter plaatse makkelijk gemonteerd kunnen worden.
Het was geen eenvoudige oefening, dat kunnen we toegeven. De panelen van de display bevestigen was geen simpele klus, aangezien de floorstand twee verschillende types materiaal omvat die anders buigen en bewegen. We deden daarom onderzoek naar de juiste tape om de panelen aan en op elkaar te bevestigen.
Onze opdracht was om de look en feel van de echte panelen weer te geven. We zijn dan ook heel fier om te zeggen dat we met succes geslaagd zijn in onze opzet! Door de manier van monteren te tonen, geven we de klanten inspiratie om het thuis zelf te proberen. De display presenteert de panelen in de echte afwerkingslatjes en -profielen om de klant te laten ervaren en voelen hoe het zou zijn bij hen thuis. Zo kan de klant de kleurechtheid en textuur voelen en ervaren in het echt.

Een leuk en praktisch detail is de folderhouder op de zijkant voor extra informatie.
De floorstand moest compact en mooi zijn, ook van boven. De display staat op voetjes, zodat hij duurzamer door het leven kan gaan en dus niet nat wordt tijdens het poetsen bijvoorbeeld.. De floorstand is dus volledig foolproof!

Groeten,
De Foxies