Purasana - vloerdisplay

Purasana is een merk van biologische en ecologische producten die goed zijn voor de gezondheid. Voor hun drie nieuwe proteïneshakes wilde Purasana een opvallende kartonnen display die elegant en toch stevig zou zijn. De display moest hun product echt in de verf zetten én uitnodigen om de shakes uit de display te nemen. Hun reclamebureau Buro A1 besliste om samen te werken met Moonfox.

Moonfox ging meteen aan de slag. De display kreeg drie vakjes: voor elke soort shake één. Dankzij een fijn randje bleven de producten mooi op hun plaats staan, én bleven ze maximaal zichtbaar.

Oorspronkelijk ging de productdisplay alleen vooraan open zijn. Maar om de producten nog duidelijker te presenteren, werd uiteindelijk zowel de voorkant als de achterkant open gelaten. Op die manier konden klanten de shakes langs beide kanten uit de display nemen.

Het resultaat was een originele vloerdisplay, die ideaal is als presentatiemateriaal voor in winkels en supermarkten.

Op de display werd er ruimte voorzien voor folders met informatie over Purasana en hun proteïneshakes, en communicatieruimte voor Buro A1. De kartonnen winkelstanden moesten stevig zijn omdat ze 36 proteïneshakes moesten kunnen dragen.

Omdat winkelvloeren vaak worden gedweild, kozen we ervoor om de vloerdisplay niet op een pallet te zetten, maar op vier plastieken voetjes. Zo was de kartonnen display zeker beschermd!

De enige vraag die nu nog restte, was: roze of groen? Purasana koos voor beide: 250 roze en 150 groene displays!

Omdat de displays werden opgestuurd in een kit die moest worden opgezet door het salesteam ter plekke, moest de display eenvoudig opzetbaar zijn. De kits werden verpakt in enveloppen die perfect passen op een europallet. Daarna werden ze opgestuurd samen met een montageschema waardoor de opbouw vlot verliep.

De vloerdisplays op maat van Purasana zijn perfect om hun nieuwe proteïneshakes te presenteren. Moonfox ontwikkelde stevige, budgetvriendelijke en opvallende product displays die de producten van Purasana in de verf zetten en hun merk deed opvallen in winkels.
Nieuwsgierig naar onze andere kartonnen displays op maat? Ontdek ze hier
Copperhead verpakking
Van Dender Chocolats display
Veritas Kerstboom karton
cidre ruwet
Java Coffee