Van Dender Chocolats - High end floordisplay

Herman Van Dender is de bekendste pâtissier van België. Naast hofleverancier is Herman ook jurylid van de Bake Off Vlaanderen. Zijn chocolade is geliefd over de hele wereld.

Van Dender Chocolats kreeg de kans om hun producten te presenteren op een display in supermarktketen Delhaize. Om ten volle gebruik te maken van deze kans, beslisten ze om samen te werken met Moonfox om een stijlvolle floorstand display te ontwerpen en produceren.

Voor Van Dender Chocolats was uitstraling heel belangrijk. Ze waren op zoek naar een elegante display van 60x40 die past op een dolly met wieltjes. De display moest high-end zijn en de randen van het karton mochten niet zichtbaar zijn om hun producten op een stijlvolle manier te presenteren.

De winkeldisplay kreeg vier verdiepingen. De eerste drie verdiepingen geven plek aan verpakkingen en chocoladerepen die schuin gepresenteerd kunnen worden. Op de onderste verdieping moest er plaats zijn voor blikken dozen, of voor andere seizoensgebonden producten (zoals de kookboeken van Bake Off Vlaanderen). De floorstand werd bedrukt met een foto van Herman Van Dender, een zegel van het koningshuis, het logo en de naam van het merk en uitleg bij de pralines.

De elegante en stijlvolle vloerdisplay op maat van Van Dender Chocolats gaf de lekkerste chocolade van de wereld een plek in de spotlights.
Nieuwsgierig naar onze andere kartonnen displays op maat? Ontdek ze hier
Copperhead verpakking op maat
Purasana display
Veritas kerstboom
Cidre ruwet vloerdisplay
Java Coffee display