top of page

Manutti gaat voor stevige verpakking in karton

Bijgewerkt op: 15 dec. 2022

We creëerden een eenvoudige verpakking die makkelijk stapelt op pallet en het product voldoende beschermt gedurende het ganse traject van productie tot bij de klant thuis. Een hele praktische verpakking dus. Daarnaast zorgden we voor eenvoud in ontwerp zodat de stijl van Manutti gerespecteerd bleef.



Manutti is een Belgische ontwerper en producent van luxueus buitenmeubilair. Ze ontwerpen stoelen, tafels, zetels én accessoires voor buitengebruik.


Zo ook een collectie buitenkaarsen die je terras en tuin in een mum van tijd omtoveren tot een gezellige oase. Manutti kwam bij ons aankloppen met de vraag of we een stevige verpakking in karton met een kwalitatieve look & feel konden ontwikkelen die zowel voldoende bescherming biedt als de stijl van Manutti uitstraalt.


Uiteraard was dit voor ons geen probleem. We creëerden een eenvoudige verpakking die makkelijk stapelt op pallet en het product voldoende beschermt gedurende het ganse traject van productie tot bij de klant thuis. Een hele praktische verpakking dus. Daarnaast zorgden we voor eenvoud in ontwerp zodat de stijl van Manutti gerespecteerd bleef. Zowel de klant als wijzelf zijn heel gelukkig met de look, oordeel gerust zelf:



Geïnteresseerd?

Ook op zoek naar een goede partner voor uw verpakking in karton? Meer weten ?




40 weergaven0 opmerkingen
bottom of page