Jet Import kiest voor wedstrijdurne

Jet Import is één van de grootste distributeurs in de Benelux van dranken zoals Red-Bull, Fever Tree en Almdudler. Wij kregen de opdracht om drie originele wedstrijdurnes te ontwikkelen die in het oog springen en aanzetten om deel te nemen aan de wedstrijd.

De inzet was één basismodel waar we verschillende toeren mee opkonden. De verschillende displays moesten makkelijk in elkaar te zetten én gebruiksvriendelijk zijn.

We creëerden voor Red-Bull, Fever Tree en Almdudler een wedstrijdurne die zowel speels als stevig is. De stevigheid van de urnes was een heel belangrijk aspect, aangezien het schuine vlak als schrijfoppervlak diende om het inschrijvingsformulier in te vullen. In de pancarte net boven de gleuf waar de deelnemers het formulier kunnen inbrengen, voorzagen we een gaatje om een balpen aan te hangen. Zo had de deelnemer altijd een balpen ter beschikking om het formulier in te vullen.
De mooie en kleurrijke bedrukking rondom de displays zorgt voor een aantrekkelijke en frisse uitstraling. Dankzij het opmerkelijke ontwerp en de realisatie van de wedstrijdurnes stroomden de inschrijvingen binnen en konden de prijzen van de wedstrijd verdeeld worden!

Pssst… De wedstrijdurnes zijn te koop op onze webshop. Neem een kijkje en bestel nu online!

Groetjes,
De Foxies