Wij blijven paraat voor jou. Onze corona maatregelen.

Wat een tijden. We wanen ons een beetje in een netflix serie en als we daar 1 iets uit geleerd hebben dan is het wel om de corona/covid-19 dreiging heel serieus te nemen. Om de verspreiding maximaal te beperken hebben wij zoals de meeste bedrijven verregaande  maatregelen getroffen.

Eerst en vooral, in se verandert er voor jullie niets!

We zijn blij dat we met volgende oplossingen dezelfde foxie service kunnen blijven garanderen. Hoe hebben we dat gedaan? Eerst en vooral hebben we iedereen zijn computer opgepakt en thuis geïnstalleerd, iedereen werkt vanaf deze week van thuis. We werken samen, maar dan apart. Zelfs de koffie pauzes nemen we nog samen, maar dan apart. Iedereen is dus zoals voorheen bereikbaar via telefoon en via mail, probeer maar!

"En hoe zit dat dan met mijn displays? Worden die dan zomaar wat uitgetekend zonder te testen?" Natuurlijk niet, maar machines kunnen we niet zomaar verhuizen, logisch. En dus doen we het als volgt: terwijl iedereen thuis werkt is er 1 ontwerper op kantoor, zij plot jullie modellen uit om testen te doen, zo blijven we dezelfde kwaliteitsgaranties bieden, want da’s belangrijk voor ons! Doordat iedereen van thuis werkt is An dus alleen op kantoor, vrij van besmettingsgevaar.

Ook de productie blijft waar die is. En die blijft draaien, zodat jullie displays en verpakkingen klaar zijn wanneer jullie ze nodig hebben en jullie kunnen verdergaan na deze corona crisis wanneer iedereen weer uit zijn kot mag. Hoe pakken we het besmettingsgevaar hier aan? Simpel, met verminderde werkkrachten. Hoe minder volk, hoe minder besmettingskans, dus beperken we waar mogelijk. Daarnaast moeten aanwezigen een afstand van 1,5m bewaren, overstelpen we ze met antibacteriële gellekes en hebben we bidons van 25l zeep aangekocht, wassen met die handjes!

Nog belangrijke info. Voorlopig hebben we geen problemen met aanlevering grondstoffen, zelfs met de lockdown van omringende landen. We blijven dit verder opvolgen en informeren je indien nodig.

Heb je vragen over bovenstaande maatregelen, bel ons, mail ons, stuur ons een briefje (alhoewel we dat dan misschien pas binnen enkele weken zullen lezen).

Zorg voor elkaar en blijf in uw kot!
Veel liefs, De foxies.