VEELGESTELDE VRAGEN

Rond Maatwerk, Standaard displays en Modulaire displays

 
 

Product specificaties

 
Wat is het verschil tussen de verschillende kartonkleuren?  

Elk type karton heeft door de poreusheid en kleur van de bovenste kartonlaag een invloed op de intensiteit en uitstraling van je bedrukking. Afhankelijk van de look en feel die je wil bekomen kies je dan ook een ander type karton. Niet zeker wat het verschil is? Bekijk hier onze voorbeelden en maak de juiste keuze!


Opgelet! Bestel je bedrukking op mat bruin karton? Wees je er dan zeker van bewust dat de kleuren doffer en minder fel zullen zijn dan op je digitaal drukdocument en dan wanneer je op een witte ondergrond zou printen. Niet zeker wat het verschil is? Bekijk hier onze voorbeelden!

 
 

Mijn bestelling

 
Hoe weet ik dat mijn order goed besteld is?  

Eens je bestelling en je opmaak goed zijn doorgegeven zal je een orderbevestiging ontvangen met daarin het overzicht van je bestelling en een voorbeeld van je drukdocument.

 
Ik heb besteld, maar ik heb het verkeerde aantal besteld, kan ik dit nog aanpassen?  

Bel als de bliksem naar: +32 56 74 50 20. Is de productie nog niet opgestart dan kunnen we dit voor je bekijken. Is de productie al voorbereid dan kunnen we dit jammergenoeg niet meer aanpassen.

 
Ik heb na de bestelling nog een fout in mijn opmaak gezien, kan ik dit nog aanpassen?  

Bel als de bliksem naar: +32 56 74 50 20. Is de productie nog niet opgestart dan kunnen we dit voor je bekijken. Is de productie al voorbereid dan kunnen we dit jammergenoeg niet meer aanpassen.

 
Kan ik na mijn bestelling het leveringsadres nog aanpassen?  

Bel als de bliksem naar: +32 56 74 50 20. Is de levering nog niet voorbereid dan kunnen we dit voor je bekijken. Is de productie al voorbereid dan kunnen we dit jammergenoeg niet meer aanpassen.

 

Productie

 
Welke productiemethodes gebruiken jullie?  

Alle producties worden inhouse digitaal geprint en verwerkt.

 
Waar gebeurt de productie?  

De productie gebeurt in Zwevegem, Belgiƫ

 
Gebruiken jullie gerecycleerd karton?  

Wij gebruiken steeds karton dat bestaat uit minstens 70% gerecycleerd materiaal.

 
Is jullie karton gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal?  

Nee, ons karton bestaat uit minimaal 70% gerecycleerd materiaal. Tijdens de recyclage van karton worden de vezels kapot gemaakt om te kunnen hergebruiken. Na verloop van tijd - na enkele recyclages zijn deze vezels te klein om nog voldoende te binden. Om een stevig karton te bekomen moet er altijd wat nieuwe vezels toegevoegd worden om een solide geheel te bekomen. Deze nieuwe vezels zijn steeds afkomstig van afvalmateriaal uit de houtsector. Voor ons karton worden dus nooit speciaal bomen gekapt.

 
Hoe ecologisch is karton?  

Wij gebruiken steeds karton dat bestaat uit minstens 70% gerecycleerd materiaal. Om een stevig karton te bekomen moet er altijd wat nieuwe vezels toegevoegd worden om een solide geheel te bekomen. Deze nieuwe vezels zijn steeds afkomstig van afvalmateriaal uit de houtsector. Voor ons karton worden dus nooit speciaal bomen gekapt.

 
Zijn de inkten die gebruikt worden ecologisch?  

De inkten die we gebruiken zijn niet op waterbasis wat betekent dat wij geen vervuild afvalwater hebben. Digitaal drukken doen we met inkten die onder lage energie LED UV lampen een snelle uitharding hebben.

 

Ik heb een andere vraag

 
Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?  

Wij beantwoorden met plezier ook jouw vraag. Contacteer ons via de chat onderaan deze website of via mail (info@moonfox.be)