Infobalie met vuilnisbak

Infobalie met vuilnisbak

Floorstand met vuilnisbak

1786x420x320mm
Deze floorstand is niet alleen functioneel en duurzaam, hij is ook communicatief. Met deze floorstand kan je jouw klanten, bezoekers of personeel voorzien van informatie en communicatie.
Communiceer met een gepersonaliseerde bovenkant die je op de onbedrukte sokkel plaatst. Bovendien is er ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld handgeld en mondmaskers.
 
Klik hier voor meer informatie.
 

Klaar om te bestellen?
Ontwerp rechtstreeks in onze online editor of download hier je vormtekeningen.


Toch niet helemaal wat je zocht?
74,95 €
SKU
H-FLS-4
 

FLOORSTAND MET VUILNISBAK

Deze floorstand is niet alleen functioneel en duurzaam, hij is ook communicatief. Met deze floorstand kan je jouw klanten, bezoekers of personeel voorzien van informatie en communicatie. Communiceer met een gepersonaliseerde bovenkant die je op de onbedrukte sokkel plaatst. Bovendien is er ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld handgeld en mondmaskers.

 

Een persoonlijke toets Veiligheidsmaatregelen of gezondheidsmaatregelen waarmee er rekening moet gehouden worden? Deze floorstand biedt ruimte op de bovenkant om vrijuit te communiceren, de sokkel is onbedrukt wit karton. Maak gebruik van ons opmaak platform om jouw huisstijl hierop op te maken.

 

Vormtekening Klaar om te bestellen? Download hier je vormtekeningen. De aanleverspecificaties vind je op de eerste pagina van het document in de download.
Heb je nog vragen over de opmaak? Bel ons op +32 56 74 50 20 of stuur een mailtje naar prep_op@moonfox.be.

 

Voortreffelijk verpakt Deze fluorstands worden verpakt naar jouw wensen. Plano op pallet of verpakt per stuk? Zeg het maar!

 
 
 
 

ANDEREN KOCHTEN OOK

 
Meer info
Product additional info 1786x420x320mm
Write Your Own Review
You're reviewing:Floorstand met vuilnisbak
Je beoordeling