BETALEN

 
Hoe betaal ik mijn online bestelling?  

Je kan je online bestelling betalen met:
 
 
Bancontact / Mister Cash  
Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in BelgiĆ«. Je kan met Mister Cash direct je aankopen betalen in je eigen vertrouwde bankomgeving.  
 
Kredietkaart: Visa, MasterCard  
Je kan gemakkelijk en veilig betalen via kredietkaarten van Visa of MasterCard. Alle MultiSafepay-creditcardtransacties worden uitgevoerd met ondersteuning van het 3D Secure-programma. Met de 3D Secure code, een code die alleen jij als eigenaar van de kaart weet, ben je nog beter beschermd tegen fraude en gegarandeerd van een veilige betaling. Daarnaastzijn je aankopen met een kredietkaart ook verzekerd in het geval er iets fout mocht gaan met je bestelling.  
 
PayPal  
Om deze betaalmethode te gebruiken heb je een PayPal-account nodig. Eens je een Paypal-account hebt, kan je met je e-mailadres en wachtwoord eenvoudig en snel de betaling uitvoeren.  
 
Online banking  
Indien je een rekening bij Belfius, ING of KBC hebt, kan je rechtstreeks via hun online banking systeem betalen. Kies je voor deze betaalmethode, zal je onmiddellijk doorverwezen worden naar de veilige en vertrouwde betaalomgeving van je bank om de betaling uit te voeren.

 
 
 
Kan ik mijn bestelling betalen met een tegoedbon die ik heb verkregen in een winkel?  

Neen, met een tegoedbon verkregen in een winkel kan je helaas niet betalen in onze webshop.