Kubustoren

283x283x1698mm
Je merk niet alleen van z’n beste, maar van alle kanten laten zien? Bedruk de 6 kubussen met een gepersonaliseerde boodschap. Da’s niet op twee, maar op vierentwintig paarden wedden.
 
Klik hier voor meer informatie over deze kubustoren in karton.
 

Klaar om te bestellen?
Ontwerp rechtstreeks in onze online editor of download hier je vormtekeningen.


Toch niet helemaal wat je zocht?
25,33 €
SKU
H-KBT-1
 

KUBUSTOREN

Je merk niet alleen van z’n beste, maar van alle kanten laten zien? Bedruk de 6 kubussen met een gepersonaliseerde boodschap.
Da’s niet op twee, maar op vierentwintig paarden wedden.

Een persoonlijke toets

 
Omdat we in-house digitaal printen kunnen we makkelijk kleinere oplages en verschillende versies aanbieden. De 4 middelste kubussen plaats je helemaal zoals je wil. Je kan de kubustoren volledig personaliseren en aanpassen aan je specifieke doelpubliek. En hoe meer zij zich aangesproken voelen, hoe groter de kans is dat je hen overtuigt!

 

Snel gefikst
De kubustoren bestaat uit 6 verschillende kubussen, die je makkelijk op elkaar plaatsen. In welke volgorde? Dat kies je zelf!

 

Vormtekening

Klaar om te bestellen? Download hier je vormtekeningen. De aanleverspecificaties vind je op de eerste pagina van het document in de download.
Heb je nog vragen over de opmaak? Bel ons op +32 56 74 50 20 of stuur een mailtje naar prep_op@moonfox.be.

 

Levering
DPD ontfermt zich over de levering. Bestel je echter een groot aantal plano op pallet, dan wordt je bestelling geleverd door een externe transportfirma.

 
 
 
 
Meer info
Product additional info 283x283x1698mm
Write Your Own Review
You're reviewing:Kubustoren
Je beoordeling