maatwerk

maatwerk Moonfox

Bij Moonfox zijn we gespecialiseerd in begeleiding, ontwerp en productie op maat van kartonnen displays, verpakkingsmaterialen en ander Point of Sales materiaal. We willen een duurzame partner zijn waarmee je kan bouwen. Een partner die niet alleen produceert maar ook ontwerpt, opvolgt en meedenkt. 

Jij het product, wij de display.

Image_from_iOS_7_

Elk project is anders en vereist specifieke aandachtspunten. Bij Moonfox bekijken we elke opdracht individueel en werkt ons team een volledig project uit, helemaal op maat van jouw wensen. We bieden de optimale oplossing voor jouw aanvraag. In elke fase van jouw project is er een nauwe samenwerking tussen onze sales, onze ontwerpstudio, onze productie en jij als klant. Zo'n teamwork garandeerd de beste kwaliteit tot in de kleinste details.

Je hebt nood aan kwalitatief promotiemateriaal in karton en bent op zoek naar een betrouwbare partner. Bij Moonfox ben je aan het juiste adres!

Vosje_

Start je maatwerkproject vanaf 100 stuks

Ontdek hieronder hoe we precies te werk gaan

om jouw project te realiseren

Of start onmiddellijk 

Hoe ziet een samenwerking met Moonfox er uit?

IMG_7947

Inspiratie opdoen

Je bent op zoek naar Point of Sales materiaal om jouw verhaal beter te kunnen vertellen. Heb je een extravagant idee of gewoon op zoek naar een budgetvriendelijke oplossing? Van een kleine toonbankdisplay tot een opvallende theatralisatie. Wij inspireren je met alle plezier.

Kom een bezoekje brengen aan onze showroom in Zwevegem en laat je onderdompelen in de creatieve en eindeloze wereld van karton. 

Laat je hier inspireren.

pexels-mentatdgt-1311518

Volledige briefing

We luisteren naar jullie visie en doelen. Geef aan wat voor jullie het belangrijkste is. Heb je een beperkt marketingbudget en dus op zoek naar een budgetvriendelijke POS-oplossing? Is er een opportuniteit in een winkelketen en ben je dus op zoek naar een creatieve en opvallende display? Of is duurzaamheid voor jullie prioriteit? Deze informatie geeft ons een totaalbeeld van jullie verwachtingen en focuspunten. 

Een complete briefing is het begin van een goede en vlotte samenwerking.

IMG_7938

Ontwerpstudio gaat van start

Deze informatie wordt doorgegeven aan de ontwerpstudio. In nauwe samenwerking met onze vertegenwoordigers gaat deze aan de slag. Alles wordt tot in de details uitgetekend en meermaals getest. Enkele dagen later ontvangt u van ons een eerste visuele voorstelling van het project. Na eventuele aanpassingen wordt een gedetailleerde offerte opgemaakt. 

IMG_7941

Bestelling plaatsen

Je bent overtuigd van ons voorstel en de samenwerking met Moonfox, dus je beslist om met ons verder te werken. We zetten alles in het werk om jouw project klaar te maken voor productie. Je krijgt van ons een orderbevestiging en daarna volgt nog een GVD (Goed voor druk) op jullie opmaak. Controleer hierbij alles nog eens goed (taalfouten, resoluties, uitlijningen, etc.).

Een laatste controle alvorens we effectief van start kunnen gaan met jullie productie.

IMG_7930

Jouw project in productie

Onze productie heeft standaard 20 werkdagen nodig voor het bewerkstelligen van jouw project. Houdt hier dus zeker rekening mee! 

We zijn er trots op dat we hier alles in-house produceren. Van het digitaal printen tot het stansen en verpakken, ons machinepark en onze mensen zijn erop voorzien.  

IMG_7929

Transport wordt geregeld

Alles wordt handmatig en met veel zorg ingepakt of plano klaargelegd op de pallet. De palletten of colli’s worden zorgvuldig ingepakt zodat er tijdens het transport niets fout loopt. Onze logistieke dienst regelt het transport richting jullie leveringsadres en houden jullie contactpersoon hiervan op te hoogte. Specifieke transport richtlijnen? Wij houden er rekening mee, maar geef ze zeker tijdig aan ons door.