maatwerk

maatwerk_header_1

maatwerkprojecten

van a tot z

maatwerk, onze sterkte

Bij Moonfox zijn we gespecialiseerd in begeleiding, ontwerp en productie op maat van kartonnen displays, verpakkingsmaterialen en ander Point of Sales materiaal. We willen een duurzame partner zijn waarmee je kan bouwen.

Een partner die niet alleen produceert maar ook ontwerpt, opvolgt en meedenkt. 

Bekijk onze inspiratiepagina

& ontdek de vele verschillende mogelijkheden

Image_from_iOS_7_

jij het product, wij de display

Elk project is anders en vereist specifieke aandachtspunten. Bij Moonfox bekijken we elke opdracht individueel en werkt ons team een volledig project uit, helemaal op maat van jouw wensen. We bieden de optimale oplossing voor jouw aanvraag. In elke fase van jouw project is er een nauwe samenwerking tussen onze sales, onze ontwerpstudio, onze productie en jij als klant. Zo'n teamwork garandeerd de beste kwaliteit tot in de kleinste details.

Je hebt nood aan kwalitatief promotiemateriaal in karton en bent op zoek naar een betrouwbare partner. Bij Moonfox ben je aan het juiste adres!

Neem contact op met onze Sales

en start je project vandaag nog.

Vosje_

Start je maatwerkproject vanaf 100 stuks. 

Ontdek hieronder hoe we precies te werk gaan

om jouw project te realiseren.

Of start onmiddelijk

Hoe ziet een samenwerking met Moonfox er uit?

pexels-mentatdgt-1311518

volledige briefing

We luisteren naar jullie visie en doelen. Geef aan wat voor jullie het belangrijkste is.

Een complete briefing is het begin van een goede en vlotte samenwerking.

IMG_7938

in de ontwerpstudio

Deze informatie wordt doorgegeven aan de ontwerpstudio. In nauwe samenwerking met onze vertegenwoordigers gaat deze aan de slag. Alles wordt tot in de details uitgetekend en meermaals getest. Enkele dagen later ontvangt u van ons een eerste visuele voorstelling van het project. Na eventuele aanpassingen wordt een gedetailleerde offerte opgemaakt. 

IMG_7941

Bestelling plaatsen

Je bent overtuigd van ons voorstel en de samenwerking met Moonfox, dus je beslist om met ons verder te werken. Je krijgt van ons een orderbevestiging en daarna volgt nog een GVD (Goed voor druk) op jullie opmaak. Controleer hierbij alles nog eens goed (taalfouten, resoluties, uitlijningen, etc.).

Een laatste controle alvorens we effectief van start kunnen gaan met jullie productie.

IMG_7930

in productie

Onze productie heeft standaard 25 werkdagen nodig voor het bewerkstelligen van jouw project. Houdt hier dus zeker rekening mee! 

IMG_7929

op transport

Alles wordt handmatig en met veel zorg ingepakt of plano klaargelegd op de pallet. De palletten of colli’s worden zorgvuldig ingepakt zodat er tijdens het transport niets fout loopt. Specifieke transport richtlijnen? Wij houden er rekening mee, maar geef ze zeker tijdig aan ons door.