Barrus

logo_barrusursus_Tekengebied_1-01

De sterkste standaard display

Barrus_beer
Barrus_yoghurt
Modulaire_displays_-_Barrus-01

Mega sterk

Mega sterke display met schapgewicht tot 30 kg

De display die jouw product zonder probleem aankan? Dat is de Barrus. 

Deze sterke broer van Ursus overschrijdt alle limieten. Met een draagkracht tot 30 kg per schap kan hij werkelijk elke inhoud aan. Door de toevoeging van houten latjes worden de trays langs onderen verstevigd. Hierdoor is het voor Barrus mogelijk om meer gewicht per tray te dragen, dit maakt hem een ideale display voor dranken, sauzenpotjes, droge voeding, etc.

Maximale inhoud

Maximale inhoud door flexibele schapshoogte

Gezien de vele mogelijkheden betreffende de schaphoogtes zijn we er zeker van dat de Barrus ook voor jouw product de ideale display kan zijn.

Dankzij de 15 verschillende schaphoogtes kan de display volledig afgestemd worden op maat van jouw product. Groot, klein, plat, rechtopstaand of zelf bol, de Barrus past zich aan. De schaphoogtes kunnen zodanig gekozen worden dat er geen ongebruikte plaats of ongewenste openingen zijn maar net een optimale opvulling en bezetting.

Optimale zichtbaarheid

Optimale visibiliteit door hoge topkaart en uitspringende trays

Jouw product in de kijker door een inkijk van 180°

Met de Barrus voorzien we een display die jouw product en jouw merk in de kijker zet. Eerst en vooral zorgen de uitspringende trays zorgen voor veel lichtinval, uiterste visibiliteit en een sterke zichtbaarheid. Daarbij komt nog de topkaart die van een maximale hoogte werd voorzien, de Barrus steekt er letterlijk met kop en schouders bovenuit.

De Barrus-display 

De Barrus-display steekt er niet alleen met kop en schouders bovenuit, hij springt er ook uit, of toch zeker de trays. De uitspringende trays zorgen niet alleen voor optimale lichtinval maar ook voor een inkijk van 180 graden. Jouw merk en jouw product in de kijker.
Door de versteviging aan de onderkant van de trays, kan hij tot 30kg per schap aan (!!). Al ellenlange tijd op zoek naar een display die het niet begeeft door jouw product? Wij hebben hem.

Technische_info_Barrus

De Barrus niet helemaal wat je zocht? Eerder op zoek naar een display die

slechts uit 3 onderdelen bestaat

gerecycleerd kan worden in slechts 1 afvalstroom

10 flexibele schaphoogtes heeft

een volledig te personaliseren cover heeft

Dan is onze Ursus  misschien wat je zoekt.

Ursus_Tekengebied_1