Ursus

logo_barrusursus_Tekengebied_1-02

stevig, personaliseerbaar en recycleerbaar

De URSUS is de milieuvriendelijke topper die klaarstaat om jouw merk en product te ondersteunen. Deze schapdisplay is de ideale partner om jou In-Store communicatie te versterken.

Ontdek hem hieronder

Naamloos-2_Tekengebied_1-19
Naamloos-2_Tekengebied_1-21
Naamloos-2_Tekengebied_1-22
Naamloos-2_Tekengebied_1-20

"De vraag naar een eenvoudige, flexibele en ecologische oplossing wordt steeds luider"

Met de URSUS bieden wij die oplossing


Ursus_Heinz_Rood
Ursus_Heinz_wit

in een notendop

  • eenvoudig montage systeem
  • 3 basisonderdelen
  • 100% karton
  • 10 flexibele schaphoogtes
  • tot 20kg/schap
  • 1628mm hoog
  • Chep en Dolly compatibel

eenvoudig

Met de URSUS ontwikkelden we een dummyproof montage systeem. De legborden schuiven heel eenvoudig in de structuurmantel en rond het geheel wordt de communicatiemantel bevestigd. In 3 stappen en 2 minuten is de display klaar voor gebruik.

Drie onderdelen, that’s it. Zo vereenvoudig je niet alleen je stockbeheer, maar bespaar je ook op stockageplaats. 

output_vuTTln
Schermafbeelding_2021-06-25_om_12.20.50

flexibel

De structuurmantel en de legborden zijn onbedrukt en universeel. Dankzij de personaliseerbare communicatiemantel, kan er met beperkte ontwikkeling en kosten een groot gamma aan gepersonaliseerde displays in de markt worden gezet. Een grote meerwaarde in de sterk concurrentiële strijd om een plaatsje op de winkelvloer.

ecologisch

Het voordeel van dit systeem is dat de display na gebruik ook heel eenvoudig en snel uiteen gehaald wordt en alle onderdelen in de karton recyclage container kunnen. Een voordeel dat ook de retailers bijzonder kunnen appreciëren.

De display bestaat uit 100% karton. Er komen geen nietjes, lijm of houten latjes aan te pas. 100% karton betekent ecologisch en 100% recybleerbaar

100_ursus

technische informatie

Een Ursus-display schittert in al z’n eenvoud. Hij bestaat uit slechts drie onderdelen, die je razendsnel in elkaar zet. De binnenstructuur en legborden bestaat uit stevig karton en heeft het formaat 40 x 60. Al het overige bepaal jij zelf. Laat je creativiteit dus de vrije loop.

Technische_info_Ursus