Ursus

logo_barrusursus_Tekengebied_1-02

De beste time-to-market display

Naamloos-2_Tekengebied_1-19
Naamloos-2_Tekengebied_1-21
Naamloos-2_Tekengebied_1-22
Naamloos-2_Tekengebied_1-20

Montage in 2 minuten

Eenvoudige montage in een handomdraai

De Ursus-display is innovatief in z’n eenvoud, hij biedt alles wat je nodig hebt en nog veel meer. Als we aan Ursus denken, denken we aan gebruiksgemak. Je hoeft alleen de drie onderdelen in elkaar te klikken, dat doe je bovendien in minder dan twee minuten. De Ursus-display wordt opgebouwd volgens jouw recept: de cover kan immers volledig op maat gemaakt worden. Van kapvorm tot design.

output_vuTTln

Ontdek de drie onderdelen

Grote persoonlijkheid, past in de kleinste hokjes

Drie onderdelen, that’s it. Zo vereenvoudig je niet alleen je stockbeheer, maar bespaar je ook op stockageplaats. 

De Ursus-display is compact, licht en bestaat uit slechts drie onderdelen. Die klik je razendsnel in elkaar, maar voor het zover is, moet je ze ergens stockeren. Ursus is dan wel de koning onder de displays, hij verwacht geen paleis. Gedaan met groot en onhandig POS-materiaal, Ursus-display past opgezet zelf in je koffer.

Personaliseerbaar

Jij ontwerpt jouw Ursus-display.  Jouw merk, jouw display

Ursus-display is de display die niet alleen je product, maar ook je merk in de kijker zet. Zo steel je de aandacht op de winkelvloer. 

In al zijn eenvoud kent de Ursus-display kent geen creatieve limieten. De buitenschil is van kop tot teen personaliseerbaar en ook de kapvorm is vrij te kiezen. Wil je advies over je ontwerp of heb je vragen over de technische specificaties? Onze ervaren ontwerpers staan steeds voor je klaar.

Schermafbeelding_2021-06-25_om_12.20.50

Technische informatie

Een Ursus-display schittert in al z’n eenvoud. Hij bestaat uit slechts drie onderdelen, die je razendsnel in elkaar zet. De binnenstructuur en legborden bestaat uit stevig karton en heeft het formaat 40 x 60. Al het overige bepaal jij zelf. Laat je creativiteit dus de vrije loop.

Technische_info_Ursus

De ursus niet helemaal wat je zocht? Eerder op zoek naar een display die

er torenhoog uitsteekt

30 kg per schap aankan

15 flexibele schaphoogtes heeft

veel personalisatieruimte heeft

Dan is onze Barrus misschien wat je zoekt.