Moonfox kartonnen displays

Wie is moonfox?

Je hebt ‘zo slim als een vos’ en ‘een oude vos met veel ervaring’ – dat zijn wij: we hebben veel kennis in huis en na meer dertig jaar hebben we al serieus wat ervaring opgebouwd! En dan is er ‘the moon’ – reaching for the moon: streven naar het beste. “If you want success, you have to reach for the moon” - Dat is wat we doen, bij elk project en bij elke klant. Gooi beide samen en je krijgt een creatief dier dat wonderen verricht.

En laat dat nu net zijn hoe wij onszelf graag zien. Kortom: Met de ervaring en kennis die we hebben opgebouwd gaan we bij elk project tot het uiterste om voor u dé oplossing te vinden die werkt. If you want success, you have to reach for moonfox.

1984

Oprichting op 17 september als abscreen displays & packaging


1986

Eerste snijplotter voor computergestuurd ontwerpen


2005

Opstarten diboprint (digital direct-to-board printing)

2012

Verhuis naar nieuwe site in Zwevegem

2013

Abscreen verandert van naam en heet nu moonfox

2018

moonfox lanceert haar webshop

Dit alles doen we om onze missie - SHOW YOUR PRODUCT - te kunnen realiseren, wij verhogen de visibileit van uw product en stimuleren hiermee uw verkoop.

Bent u op zoek naar doeltreffende oplossingen? Is out of the box thinking voor u ook een prioriteit? Dan bent u bij ons aan het goede adres, samen werken we aan de visibiliteit van uw product!

Onze diensten

Uw POS-project op maat


Een nieuw project begint bij het verkennen van uw wensen. Aan de hand van gerichte vragen vormen onze projectmanagers met u een beeld van uw behoefte. Samen vertalen we dit in de voor u beste display, communicatie of verpakking op maat.

Een eerste stap hierbij is het ontwikkelen van een model, hebt u een concreet idee of blijft het nog wat vaag, wij staan u graag bij met deskundig advies. We creëren voor u een model dat mooi, functioneel en praktisch is en uw product meer visibiliteit garandeert.

Het is echter niet enkel ons team in de studio, maar iedereen binnen moonfox die proactief meehelpt en meedenkt bij de ontwikkeling van een product. Ieder kijkt vanuit zijn eigen specialisatie naar het ontwerp om zo op alle vlakken het beste resultaat te bekomen.

Displays, communicatiemiddelen en verpakkingen van moonfox zijn mooi, functioneel en praktisch én trekken de aandacht van de consument.

Van ontwerp naar display


Wanneer we een model hebben ontwikkeld dat aan uw wensen en behoeften voldoet is het tijd voor de volgende stap, namelijk de productie van de displays. Intern hebben we een groot aanbod aan productiediensten die ertoe bijdragen dat het ontwerp werkelijkheid wordt. Allereerst kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestanden drukklaar gemaakt worden.

Verder kunnen we ook digitaal drukken (DIBO printing), cachieren, stansen, plotten, verlijmen en uittrekken. De opvolging van dit proces wordt door onze interne dienst in goede banen geleid, zodat uw displays, communicatiemiddelen en verpakkingen tijdig klaar zijn voor gebruik op de winkelvloer.

Hoe maken wij voor u het verschil?


Bij moonfox hebben we graag dat onze klant gelukkig is en weinig werk heeft aan zijn displays. Vanuit die visie bieden wij dan ook afwerking van de displays aan. Indien u dit wenst zorgen wij ervoor dat het monteren en/of het afvullen van uw displays op voorhand gebeurt. Deze worden dan gebufferd in omdozen geleverd, klaar voor gebruik.

Naast de ontwikkeling en de productie van uw display, communicatiemiddel en verpakking bieden wij ook de nodige ondersteuning bij de levering van uw order. We zorgen ervoor dat alles op het juiste moment op de juiste plaats geleverd wordt. Onze projectmanagers lichten de verschillende mogelijkheden hieromtrent - zoals meerdere leveradressen, verpakking per stuk of per meerdere, plano of gemonteerd met plezier verder toe.

Kiest u ervoor om de displays zelf in uw magazijn of in het winkelpunt te laten opzetten en afvullen, dan kunnen wij een montageschema meeleveren. Elke manipulatie bij het plooien en opbouwen van de display wordt uitgebreid met lijntekeningen of foto's vastgelegd. Zo kan u er zeker van zijn dat uw producten in de winkelpunten volledig tot hun recht komen en de aandacht van de consument trekken.

Onze missie & visie


Missie

moonfox zorgt ervoor dat zijn klanten op een eenvoudige en doeltreffende manier een zo goed mogelijke visibiliteit van hun producten realiseren.

Een goede visibiliteit trekt immers de aandacht van de consument en die is essentieel om verkoop en dus omzet te maximaliseren.

Visie

Dit doen we door samen met u uw project op te bouwen, we adviseren u waar en wanneer nodig met onze volledige expertise en vakmanschap. Daarbij maken we op alle vlakken zo goed mogelijk gebruik van de best beschikbare technieken. We hebben een principieel en duurzaam respect voor elkaar en voor de omgeving en zetten ons samen in op het hoogste niveau voor een gezonde groei.

Wij dragen het milieu hoog in het vaandel


Voor ons is het belangrijk om ons op een ecologische en maatschappelijk verantwoorde manier te ontwikkelen. We besteden hier in al onze grote en kleine beslissingen aandacht aan. Zo maken we gebruik van 100% groene stroom, en energie die we via onze zonnepanelen opwekken. We gebruiken inkt die door zijn samenstelling heel dekkend is waardoor we de hoeveelheid inkt sterk kunnen beperken. Deze UV inkten drogen ook heel snel dankzij led UV lampen die bijzonder weinig energie verbruiken. Verder recycleren we al ons restafval in aparte en gespecialiseerde stromen.

Ons product op zich is ook zeer duurzaam, het kan steeds gerecycleerd worden zonder schadelijk restafval. Een groene oplossing voor uw productcommunicatie! Het bouwen van ons nieuw bedrijfsgebouw in Zwevegem biedt ons hier nog verdere kansen voor. Bij elke stap in het bouwproces werd nauwkeurig nagegaan hoe we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk konden maken. We zitten nu in een duurzaam en ecologisch geïnspireerd gebouw.