over ons

meet_the_foxies-2022_Tekengebied_1

Welkom bij de foxies

Wij zijn Moonfox, een partner die niet alleen produceert maar ook ontwerpt en ondersteunt. Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor jouw projecten in karton.  Onze jarenlange ervaring helpt ons, om jouw project tot in de details uit te werken. Heb je een extravagant idee of gewoon op zoek naar een budgetvriendelijke totem? Wij helpen je verder.

Onze focus

We bieden de beste oplossing voor onze klant door de samenwerking op elk moment zo eenvoudig, transparant en aangenaam mogelijk te maken.

Onze kernwaarden

We zijn toegankelijk en bereikbaar

We zijn oprecht met elkaar en met onze klanten

We gaan voor een samenwerking met persoonlijke aanpak

We zijn preus en fier op wat we hier maken

We laten ons leiden door

Klantenrelaties, de grootste drijfveer

Door onze communicatie, service en kwaliteit zijn we een betrouwbare partner. We focussen op een goede samenwerking met onze klanten en deze vloeit voort uit wederzijds respect.

Door op elk moment zo eenvoudig, transparant en toegankelijk mogelijk te zijn, maken we de ervaring met Moonfox zo aangenaam mogelijk.

fs.

fs.Toegankelijkheid, van begin tot einde

Waar wij het verschil maken? Door onze persoonlijke aanpak, onze snelle reacties en onze duidelijke en eerlijke communicatie.

Zit je met vragen, opmerkingen of dringende zaken? Dan mag je er zeker van zijn dat wij paraat staan om jou van een antwoord en/of oplossing te voorzien.

fs.

fKwaliteit, onze topprioriteit

Bij iedere stap van het proces wordt er op kwaliteit gecontroleerd. Bij de ontwikkelingsfase worden de modellen uitgebreid getest op stevigheid en functionaliteit.

Voor we gaan drukken worden de opmaken nagekeken op fouten en resolutie, daarna gaan we over tot een testdruk. Dit is de laatste check voor de start van de effectieve productie.

..

Expertise, onze sterkte

Na 35 jaar ervaring in de karton wereld, heeft ons lievelingsproduct niet veel geheimen meer.

 Bij iedere aanvraag denken we altijd een stapje verder, wat is voor deze case de beste oplossing? Door onze know-how weten we wat werkt op de markt en hoe je best te werk kan gaan. We delen deze kennis graag en staan altijd paraat om je van meer kennis te voorzien.

......

......

Moonfox gaat voor 100% groen!

Groene stroom

Onze stroom maken we zelf, met dank aan de zonnepanelen op ons gebouw. Het gebouw zelf is bovendien volgens de BEN-normen gebouwd in 2012.

Gerecycleerd karton

Wist je dat al het karton dat we gebruiken bestaat uit 80% gerecycleerd karton? Waarom geen 100% gerecycleerd karton? Goeie vraag! Bij 100% gerecycleerd karton ontbreekt er stevigheid, we hebben minstens 20% nieuwe (hout)-vezels nodig voor de stevigheid!

Tot de laatste snipper

Stukken karton over? Deze worden zoveel mogelijk hergebruikt als inpakmateriaal of gerecycleerd in een aparte en gespecialiseerde stroom.

Slimme inkten

Door ultra dekkende inkt te gebruiken, perken we ons verbruik flink in. Daarnaast gebruiken we zuinige UV-lampen om onze inkt sneller te laten drogen.

Meet the foxies!

An-Sofie

Marketing verantwoordelijke

Anja

Junior product ontwerper

Annelies

Prepress verantwoordelijke

Barbara

Order- en productieplanner

Evelyne

Zaakvoerder

Henri

Business unit manager

Jemie

Operationeel assistent

Jeroen

Celverantwoordelijke 'Digitale Druk'

Klaas

Operationeel manager

Lara

Salesverantwoordelijke

Lode

Product ontwerper

Marie-Christine

Celverantwoordelijke 'Afwerking'

Pieter

Salesverantwoordelijke

Sandra

Magazijnverantwoordelijke

Waarom je project aan Moonfox toevertrouwen?

Toegankelijk

We zijn een partner die paraat staat voor onze klanten. Bij ons kan je altijd terecht met jouw vragen, we staan in voor persoonlijk advies, service en follow-up. We zijn een team dat luistert naar wat jij wil

35 jaar ervaring

Na 35 jaar ervaring in de karton wereld, heeft ons lievelingsproduct niet veel geheimen meer. Door onze know-how weten we wat werkt op de markt en hoe je best te werk kan gaan. We delen deze kennis graag en staan altijd paraat om je hierbij te ondersteunen.

Familiebedrijf

Een 100% Belgisch familiebedrijf op mensenmaat met 35 jaar ervaring in de wereld van karton. Luc en Mylène Depuydt gaven recent de fakkel door aan hun dochter Evelyne. 

Multidisciplinair team

Moonfox bestaat uit een professioneel en multidisciplinair team dat elkaar volledig ondersteunt en versterkt. Door ieders expertise en inbreng bekomen we telkens de beste oplossing voor jou.

Klantenrelatie op lange termijn

We bouwden reeds een mooie klantenportefeuille op waar we heel erg fier op zijn. Door altijd te focussen kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak, realiseerden we reeds erg mooie project voor ondermeer JetImpot (RedBull, FeverTree, Copperhead, etc.), Panasonic, Nicotoy (Disney, Pixar, Marvel, etc), Omer Vanderghinste en Knorr.

Hands-on mentaliteit

We hanteren een hands-on mentaliteit waarbij we bij iedere aanvraag altijd een stapje verder denken. Wat kan voor deze case de best oplossing bieden? Hoe kunnen we binnen het budget van onze klant blijven? Hebben we in het verleden reeds een gelijkaardig project uitgewerkt? Zijn er nieuwe elementen op de markt beschikbaar?

Bij Moonfox ben je aan het juiste adres