Moonfox kartonnen displays

Wie is moonfox?

In karton bouw je in no time een hele wereld. De ene dag laten we shampoo stralen in een product display die zegt dat je het waard bent, de andere maken we kartonnen robots voor een autogigant.
Soms gaan we voor strak, soms gooien we met kleur en nog andere keren maken we tot in de puntjes gepolijste verpakkingen voor koperen gin. Het basismateriaal is altijd hetzelfde, maar we halen er eindeloos veel variaties uit.
De wereld heruitvinden met niks dan karton, dat vinden we spannend. Maar de reden waarom we blijven vouwen, printen en plakken, is dat we blij worden van jouw merk een gezicht geven. Noem ons softies, wij zeggen liever ‘foxies’.

1984

Oprichting op 17 september als abscreen displays & packaging


2012

Verhuis naar nieuwe site in Zwevegem


2013

Abscreen verandert van naam en heet nu moonfox

2019

Moonfox lanceert webshop

2020

De volgende generatie laat een nieuwe wind waaien

Wat je ook in de spotlights wil zetten, we maken het in karton.

Verpakkingen, doosjes, winkeldisplays, beursstanden en beurswanden, we maken alles om je merk of product te doen shinen. Bedenk het zelf en bestel het in drie kliks, of laat ons team het denkwerk voor jou doen.

Zelf ontwerpen: To the webshop
Ons team inschakelen: Maatwerk it is

Waarom moonfox?

ERVARING: CHECK!
Maatwerk is ons ding. De productie gebeurt binnenshuis en onze jaren ervaring kunnen we niet op twee handen tellen. Dus ja, we durven ons experts noemen in de rayon ‘displays’.

OP JOUW MAAT Je wil de show stelen op een beurs, je product in stijl etaleren, maar je weet niet goed hoe? Wij wel. Zelfs als het onmogelijk lijkt, weten we precies hoe ons karton te plooien en te bedrukken om je idee bewaarheid te maken.

TOT IN DE PUNTJES
Als jij geen werk hebt aan je displays, zijn wij tevreden. En dus nemen we jou niet alleen het ontwerp uit handen. Als je wil, monteren we je displays en vullen we ze op voorhand. Liever niet? Dan krijg je een handleiding met alle details.

GELEVERD WAAR JE WIL
Leveren op vijf verschillende locaties? Dat kan. Verpakt per stuk of in bulk, plano of gemonteerd. Onze projectmanagers zijn planners eersteklas. Reken op hen om alles op tijd op zijn plaats te krijgen.
SLIMME INKTEN Door ultra dekkende inkt te gebruiken, perken we ons verbruik flink in. Daarnaast gebruiken we zuinige UV-lampen om onze inkt sneller te laten drogen.

GROENE STROOM
Onze stroom maken we zelf, met dank aan de zonnepanelen op ons gebouw. Dat gebouw zelf is bovendien energiezuinig tot in de details.

TOT DE LAATSTE SNIPPER Stukje karton over? Dan wordt dat hergebruikt of gerecycleerd in aparte en gespecialiseerde stromen.
MEER MANIEREN OM OP TE VALLEN Displays die knallen, verpakkingen met een grote strik errond en beursstanden die blijven hangen — wij maken net wat je nodig hebt om je merk wat panache te geven.

GRATIS GELEVERD
En snel, want binnen de 10 dagen staat je bestelling op je stoep. Tenzij er echt spoed achter zit, dan maken we er 5 van.

HALLO, MET DE EXPERT
Vastgelopen in de 3D? Of vragen over hoe fel fluo nu eigenlijk is? Naam helpt je alle knopen doorhakken.

Onze missie & visie


Missie

moonfox zorgt ervoor dat zijn klanten op een eenvoudige en doeltreffende manier een zo goed mogelijke visibiliteit van hun producten realiseren.

Een goede visibiliteit trekt immers de aandacht van de consument en die is essentieel om verkoop en dus omzet te maximaliseren.

Visie

Dit doen we door samen met u uw project op te bouwen, we adviseren u waar en wanneer nodig met onze volledige expertise en vakmanschap. Daarbij maken we op alle vlakken zo goed mogelijk gebruik van de best beschikbare technieken. We hebben een principieel en duurzaam respect voor elkaar en voor de omgeving en zetten ons samen in op het hoogste niveau voor een gezonde groei.

Wij dragen het milieu hoog in het vaandel


Voor ons is het belangrijk om ons op een ecologische en maatschappelijk verantwoorde manier te ontwikkelen. We besteden hier in al onze grote en kleine beslissingen aandacht aan. Zo maken we gebruik van 100% groene stroom, en energie die we via onze zonnepanelen opwekken. We gebruiken inkt die door zijn samenstelling heel dekkend is waardoor we de hoeveelheid inkt sterk kunnen beperken. Deze UV inkten drogen ook heel snel dankzij led UV lampen die bijzonder weinig energie verbruiken. Verder recycleren we al ons restafval in aparte en gespecialiseerde stromen.

Ons product op zich is ook zeer duurzaam, het kan steeds gerecycleerd worden zonder schadelijk restafval. Een groene oplossing voor uw productcommunicatie! Het bouwen van ons nieuw bedrijfsgebouw in Zwevegem biedt ons hier nog verdere kansen voor. Bij elke stap in het bouwproces werd nauwkeurig nagegaan hoe we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk konden maken. We zitten nu in een duurzaam en ecologisch geïnspireerd gebouw.