Driehoekige zuil

Driehoekige zuil

Standee

Standee

Standee

1780x565mm
beschikbaar in verschillende formaten
Je product, je merk of een promotie in de spotlight zetten? Zoek niet verder, deze standee in karton is ervoor gemaakt. Deze kartonnen totem kan volledig en langs beide zijden gepersonaliseerd en bedrukt worden. Vertel een verhaal, geef je boodschap mee en val op.
Klik hier voor meer informatie.
 
Formaat:
 

Klaar om te bestellen?
Ontwerp rechtstreeks in onze online editor of download hier je vormtekeningen.


Toch niet helemaal wat je zocht?
29,51 €
SKU
H-STA-1
 

STANDEE

Je product, je merk of een promotie in de spotlight zetten? Zoek niet verder, deze Standee in karton is ervoor gemaakt. Deze kartonnen totem kan volledig en langs beide zijden gepersonaliseerd en bedrukt worden. Vertel een verhaal, geef je boodschap mee en val op.

 

Een persoonlijke toets Omdat we in-house digitaal printen kunnen we makkelijk kleinere oplages en verschillende versies aanbieden. Verschillende boodschappen voor een verschillend doelpubliek? Wij drukken jouw verschillende versies zonder probleem.

 

Voortreffelijk verpakt Verpakt per stuk of plano op pallet? Maak zelf de keuze hoe wij de standees zullen verpakken.

 

Vormtekening Klaar om te bestellen? Download hier je vormtekeningen. De aanleverspecificaties vind je op de eerste pagina van het document in de download.
Heb je nog vragen over de opmaak? Bel ons op +32 56 74 50 20 of stuur een mailtje naar prep_op@moonfox.be.

 

Snel gefikst De standee monteer je in enkele seconden. Wat moet jij doen? Met behulp van dubbelzijdige tape de twee zijdes aan elkaar monteren. Makkelijk en snel klaar om op te vallen met deze kartonnen standee.

 
 
 
 

ANDEREN KOCHTEN OOK

 
Meer info
Product additional info 1780x565mm
beschikbaar in verschillende formaten
Write Your Own Review
You're reviewing:Standee
Je beoordeling