Toonbankdisplay met producthouder

Toonbankdisplay met producthouder

Toonbankdisplay voor drankblikje 33cl

Toonbankdisplay voor drankblikje 33cl

Toonbankdisplay voor drankblikje 25cl

240x100x210mm
Je wil de blikken vangen van zoveel mogelijk mensen, dus waarom neem je dat niet letterlijk? Deze display heeft een opening voor een blikje van 33cl of 25cl, en een blanco vlak voor een gepersonaliseerde boodschap. Een plekje voor de print, een plekje voor het blik.
Klik hier voor meer informatie.
 
Welke inhoud heeft je blikje?
 

Klaar om te bestellen?
Ontwerp rechtstreeks in onze online editor of download hier je vormtekeningen.


Toch niet helemaal wat je zocht?
13,90 €
SKU
H-TBD-4
 

TOONBANKDISPLAY VOOR BLIKJE 25CL

Je wil de blikken vangen van zoveel mogelijk mensen, dus waarom neem je dat niet letterlijk?
Deze display heeft een opening voor een blikje van 33cl of 25cl, en een blanco vlak voor een gepersonaliseerde boodschap. Een plekje voor de print, een plekje voor het blik.

 

Een persoonlijke toets Omdat we in-house digitaal printen kunnen we makkelijk kleinere oplages en verschillende versies aanbieden. Dat wil zeggen dat je dit display kan personaliseren en aanpassen aan je specifieke doelpubliek. Want hoe meer zij zich aangesproken voelen, hoe groter de kans is dat je hen overtuigt!

 

Voortreffelijk verpakt Deze displays worden in één kartonnen verzendverpakking verstuurd, ook als ze een andere opmaak hebben. Ontvang je je displays liever in aparte verpakkingen? Dan kan je beter voor elk exemplaar een aparte bestelling plaatsen.

 

Vormtekening Klaar om te bestellen? Download hier je vormtekeningen. De aanleverspecificaties vind je op de eerste pagina van het document in de download.
Heb je nog vragen over de opmaak? Bel ons op +32 56 74 50 20 of stuur een mailtje naar prep_op@moonfox.be.

 

Levering DPD ontfermt zich over de levering. Bestel je echter een groot aantal plano op pallet, dan wordt je bestelling geleverd door een externe transportfirma.

 
 
 
 
Meer info
Product additional info 240x100x210mm
Write Your Own Review
You're reviewing:Toonbankdisplay voor drankblikje 25cl
Je beoordeling