Driehoekige zuil

Driehoekige zuil

Toonbankdisplay voor drankblikje

Toonbankdisplay voor drankblikje

Toonbankdisplay voor drankblikje

240x100x210mm
Je wil de blikken vangen van zoveel mogelijk mensen, dus waarom neem je dat niet letterlijk? Dit display heeft een opening voor een blikje van 33cl of 25cl, en een blanco vlak voor een gepersonaliseerde boodschap. Een plekje voor de print, een plekje voor de pint.
 
Klik hier voor meer informatie.
 
 
Welke inhoud heeft je blikje?  

Klaar om te bestellen?
Ontwerp rechtstreeks in onze online editor of download hier je vormtekeningen.

12,23 €
SKU
H-TBD-3
 

TOONBANKDISPLAY VOOR BLIKJE

Je wil de blikken vangen van zoveel mogelijk mensen, dus waarom neem je dat niet letterlijk?
Dit display heeft een opening voor een blikje van 33cl of 25cl, en een blanco vlak voor een gepersonaliseerde boodschap. Een plekje voor de print, een plekje voor de pint.

Een persoonlijke toets

 
Omdat we in-house digitaal printen kunnen we makkelijk kleinere oplages en verschillende versies aanbieden. Dat wil zeggen dat je dit display kan personaliseren en aanpassen aan je specifieke doelpubliek. Want hoe meer zij zich aangesproken voelen, hoe groter de kans is dat je hen overtuigt!

Voortreffelijk verpakt

 
Deze displays worden in één kartonnen verzendverpakking verstuurd, ook als ze een andere opmaak hebben. Ontvang je je displays liever in aparte verpakkingen? Dan kan je beter voor elk exemplaar een aparte bestelling plaatsen.

Levering

 
DPD ontfermt zich over de levering. Bestel je echter een groot aantal plano op pallet, dan wordt je bestelling geleverd door een externe transportfirma.

 
 
 
 
Meer info
Product additional info 240x100x210mm
Write Your Own Review
You're reviewing:Toonbankdisplay voor drankblikje
Je beoordeling